Wie is dat 'jong geweld' achter Studio Wheys?


Hier zie je alvast drie kwart van onze bende. Ikzelf, Sofie met ons Ans en Truus. Dat vierde kwart is niet zo makkelijk op foto te vangen...

Mijn man Sven en ik werken dus samen in één zaak: Wheys BV (héél gezellig!). Maar we doen elk ons ding. Hij iets functioneel-analyst-IT-achtig en ik m'n tekenwerk. En dat is best, ik denk niet dat je je huis of keuken door men man getekend wil hebben (andersom trouwens ook niet hoor - ik kan met moeite iets afprinten).

En dan onze twee dochters. De dames, zoals we zeggen. Eerlijk, vrolijk, gezellig en plichtsbewust: heerlijke meiden. Hun passie: paardrijden.

Samen wonen wij in Meer, de stille kempen. Want zo rustig op den buiten, in de natuur, daar houden wij wel van.

Huizen tekenen, dat doe ik al vanaf m'n tienerjaren. Met potlood en papier welliswaar. En hoewel we overgeschakeld zijn op tekenen op de pc, komt dat millimeterpapier nog regelmatig terug uit de kast.

En naast werken, genieten wij regelmatig van een wandeling of een ijsje. Een dinertje. Een klein reisje... Het goeie leven, zeg maar. Wie houdt daar tenslotte niet van?

Studio Wheys is een tekenbureau gericht op architecten, tuinarchitecten, interieurarchitecten en hier en daar een enthousiaste andere. Studio Wheys biedt betaalbare oplossingen op maat. Ga door onze realisaties en laat je overtuigen.