Over eeuwige twijfelaars en een beetje barbaars

02-07-2021

Remember onze vorige blog? Dat we de gevelsteen gekozen hadden? De volle 24 uur waren we overtuigd dat de knoop doorgehakt was. Tot de twijfel weer toesloeg.

Een beetje barbaars was het dan ook, toen ik manlief tijdens ons zeer zeldzaam 'nachtje weg met twee' (5!) uren liet rondrijden om gevelstenen te gaan bekijken. Heel veel huizen gezien, een paar keer aangebeld, gevelstenen uit het lijstje gegooid en er een half uur later weer terug opgeschreven... het was me het namiddagje wel 😊 En dan hebben we nog niet gesproken over de stadswandeling in de voormiddag die ook 'toevallig' een specifieke route moest volgen...

Enfin, ondertussen, tientallen renders later, staan we nog altijd even ver. Hoewel de balans weer sterk overhelt naar de bruine Livorno. Misschien kijken jullie eens mee naar de 2 overgebleven virtuele opties?


En bij deze heb je dan ook een eerste zicht op de buitenkant van ons nieuwe huis. De achtergevel! Met dank aan Toon van BuroIIII.

De selectie is trouwens niet enkel gemaakt op schoonheid, maar zeker ook op budget. Waanzinnig wat een gevelsteen kan kosten... Daar kan je soms twee keukens voor zetten. En vermits wij ook wel van keukens houden... 😊

Overheersende gedachte op dit moment is: als het er staat gaat het goed zijn. En de kans dat er een huis naast komt te staan bij de geburen, met exact die andere gevelsteen die wij in gedachten hadden, én dat die dan ook nog eens veel mooier blijkt te zijn... die lijkt bijzonder klein. Dus we zijn gerust. En ons besluit staat vast. Of toch al tot eind dit weekend ofzo.