Over een nieuw jaar en bijna klaar (not.)

30-01-2022

Januari deed zijn intrede. Waar dat gewoonlijk een maand is van familiefeestjes en nieuwjaarsrecepties, was dit jaar voor de meesten toch wat anders. Ook voor ons. Wij spendeerden 99% van de maand met ons viertjes en dat was verrassend fijn 😊

Na drie weken kerstvakantie en twee weken bouwverlof, werd er in januari ook weer aardig gewerkt. Op de valreep van de nieuwe maand werkte Sam onze gevelsteen af! Jawadde, het huis is af (of toch de muren...). Tijd dus ook voor een grondige poetsbeurt aan de binnenkant. We legden ook al ventilatieleidingen (oh boy dat ging bijna mis), elektriciteitsdraden, een pelleke hellingschape en een onderdak.

Hoe dat er ondertussen uitziet...?

Zo.

By night en vanop onzen berg.

Ook de zoektocht naar de juiste materialen voor onze keuken ging verder. Eik vinden we mooi, maar het financieel plan heeft ook wat in de pap te brokken. En als je de afmetingen van onze keuken ziet, dan valt daar wel wat over te zeggen 😊 Onze zoektocht bracht ons bij de nieuwe master oak van Unilin. Prachtige stalen!

Qua prijs ook wel wat aan de hogere kant, maar goed, iets mag het wel hebben zullen we dan maar denken. Voor de keuken blijven we bij zwart, maar we zouden ook graag iets doen met de master oak brown (lees: ik zou dat graag willen - mijn man vroeg in het begin wat overtuigingskracht). Wat dat precies wordt... da's voor later.

Dus na een bewogen maand met (trouw)verjaardagen, veel tijd met ons vier, een weekje quarantaine met z'n allen, een triestig én blij verhaal over een stel lieve katten en veel wandelkilometers, kunnen we stellen dat 2022 zijn start niet heeft gemist.

Laat februari maar komen!