Architecten

Voor architecten heeft Studio Wheys heel wat te bieden. Plannen omzetten van 2D naar 3D. Dat plan - of uw eigen 3D plan - fotorealistisch renderen. Studio Wheys doet het voor u. Uiteraard staan we ook open voor andere opdrachten, en dat zowel voor ad hoc projecten als langdurige samenwerkingen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer info en laat u verrassen door onze correcte prijs en prima kwaliteit.

Als architect werk ik heel graag samen met Sofie voor de 3D-renderbeelden van mijn voorontwerpen. Zo heb ik professionele beelden voor klanten. Het is echt super om met Sofie samen te werken! De beelden zijn vaak nog mooier dan ik in gedachten had, ik krijg heel vaak complimenten van mijn klanten op de beelden en bovendien reageert Sofie super snel en is heel snel in haar werk. Bedankt Sofie! :) :)

Architect Charlotte Pieters

Plannen omzetten van 2D naar 3D

Uw klanten zien hun toekomstig huis graag in 3D, maar u heeft niet de tijd om uw 2D plannen om te zetten? Studio Wheys doet het in een aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding. Dankzij ons dagelijks gebruik van het programma, werken we zeer snel en efficiënt. Een render toevoegen is steeds mogelijk (prenten hierboven zijn voorbeelden van eenvoudige exterieurrenders).

Ook voor binnenhuisarchtecten zet Studio Wheys 2D plannen om naar 3D modellen, zodat u zelf meteen aan de slag kan met de inrichting. Zo verliest u geen kostbare tijd aan 3D tekenen.

Fotorealistisch renderen

Heeft u zelf een project getekend in 2D of 3D, maar heeft u niet de tijd, ervaring of nodige programma's om fotorealistisch te renderen? Stuur uw bestanden door en Studio Wheys doet het voor u. De detailering en het fotorealistische gehalte kan afhangen van opdracht tot opdracht.