Schrijnwerkers en interieurbouwers

Een fraaie offerte met 3D-beeld van het eindresultaat zal vele klanten overtuigen om voor uw diensten te kiezen. Wellicht heeft u niet altijd de tijd om de door u gemaakte schetsen om te zetten in een 3D-visualisatie. Studio Wheys doet het voor u. Met deze 3D-beelden kan u eveneens nagaan of u en uw klant hetzelfde eindresultaat in gedachten hebben.

We maken een onderscheid tussen tekenen, waar quasi alle informatie van u als schrijnwerker komt, en ontwerpen, waar Studio Wheys het meeste denk- en ontwerpwerk op zich neemt. En alle mogelijkheden daartussen, want Studio Wheys past zich aan aan uw noden en wensen. Advies over gebruiksgemak en logica krijgen u en uw klant er vanzelfsprekend bij.

Tekenen

Studio Wheys tekent uw schetsen uit op basis van uw opmetingen en besprekingen met de klant. U levert ons alle gegevens aan. Dit gaat van opmetingen, verdeling van kasten tot materialisatie en kleurkeuze. U ontvangt een visualisatie van het totaalbeeld, van de nodige details en van de kastverdeling binnenin. Zo krijgen uw klanten een exact beeld van wat ze kopen.

Ontwerpen

Studio Wheys ontwerpt één (of enkele) mogelijkheden voor uw klant. We ontwerpen tot de klant tevreden is, waarna u een offerte opmaakt. Dit op basis van een minimum aan informatie, door u aangeleverd. Het opmeten en bespreken met de klant kan u uiteraard ook aan Studio Wheys overlaten.