Makelaars en projectontwikkelaars

Onze beelden verkopen uw vastgoed

Fotorealistisch renderen interieur - nieuwbouw

Bij het bouwen of verkopen van nieuwbouwwoningen of -appartementen vertrekt u van het bouwplan. Het is voor kopers vaak moeilijk om een beeld te vormen van het eindresultaat. Niet alle mensen zien meteen het potentieel van een nieuwbouwappartement of -woning als ze enkel het grondplan kunnen inkijken. Een fotorealistische visualisatie zal uw koper overtuigen. Studio Wheys zorgt ervoor dat het vastgoed tot leven komt en tot de verbeelding van de koper spreekt. Met enkele 3D-visualisaties ziet een potentiële koper in één oogopslag de mogelijkheden die het vastgoed biedt.

Fotorealistisch renderen interieur - bestaand vastgoed

Ook bij het verkopen van bestaand vastgoed heeft u baat bij enkele 3D-beelden. Studio Wheys steekt een oude woning in een nieuw jasje. Potentiële kopers vormen zich snel een beeld van hoe de woning er na renovatiewerken uit kan zien. Bovendien zal het vastgoed online veel meer de aandacht trekken met de juiste 3D-visualisaties.

Fotorealistisch renderen -
exterieur

Een huis in de verkoop dat aan verbouwing toe is? Tot de verbeelding van je klanten spreken? Woningen of appartementen op plan verkopen?

Studio Wheys maakt fotorealistische exterieurrenders, zodat klanten voor de (ver)bouwwerken al uitkijken naar thuis komen in hun toekomstige huis... Bij u gekocht, uiteraard.


Neem zeker contact op voor meer informatie!