Makelaars en projectontwikkelaars

Fotorealistisch renderen interieur - nieuwbouw

Bij het bouwen of verkopen van nieuwbouwwoningen of -appartementen vertrekt u van het bouwplan. Het is voor kopers vaak moeilijk om een beeld te vormen van het eindresultaat. Niet alle mensen zien meteen het potentieel van een nieuwbouwappartement of -woning als ze enkel het grondplan kunnen inkijken. Een fotorealistische visualisatie zal uw koper overtuigen. Studio Wheys zorgt ervoor dat het vastgoed tot leven komt en tot de verbeelding van de koper spreekt. Met enkele 3D-visualisaties ziet een potentiële koper in één oogopslag de mogelijkheden die het vastgoed biedt.

Fotorealistisch renderen interieur - bestaand vastgoed

Ook bij het verkopen van bestaand vastgoed heeft u baat bij enkele 3D-beelden. Studio Wheys steekt een oude woning in een nieuw jasje. Potentiële kopers vormen zich snel een beeld van hoe de woning er na renovatiewerken uit kan zien. Bovendien zal het vastgoed online veel meer de aandacht trekken met de juiste 3D-visualisaties.

Fotorealistisch renderen exterieur

Studio Wheys is een onderneming in beweging. De passie gaat verder dan enkel interieur. We zoeken de juiste programma's en volgen de nodige opleidingen zodat we in 2020 ook het fotorealistisch renderen van exterieur (gebouw en omgeving) kunnen aanbieden. Interesse? Laat het ons alvast weten.

Studio Wheys is in februari gestart met de nodige opleidingen. We kijken uit naar deze nieuwe uitdaging!